Šī lapa ir izdrukāta no Rīgas Kristus evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://www.kristusdraudze.lelb.lv/?ct=jaunumi&fu=read&id=1155

830. Talka bija ļoti skaista. Un īpašs paldies Lattelecom!

Mājaslapa
2016.10.30 21:26

Talka bija izdevusies ārkārtīgi skaista. 

Pirmkārt, bija lieliski laika apstākļi, jo lieli lietus bija gan pirms, gan pēc, bet ne talkas laikā. Saulīte mīlīgi pa zemes virsu staigāja.

Otrkārt, visi bija atnākuši lieliskā noskaņojumā un pacilāti. Un arī mājā gāja tikpat lieliskā noskaņojumā, jo retu reizi bija paveikts tik daudz kā šajā sestdienā.

Treškārt, klāt kā naglas bija tradicionālie talcinieki no "Lattecom", kas paveica tiešām lielus darbu apjomus.  Mācītājs Agris Sutra pusdienu noslēgumā pie kamīna viņiem veltīja īpašus pateicības vārdus.

Ceturtkārt, draudzes priekšniece Benita Brūdere bija noorganizējusi lieliskus darbarīkus, ieskaitot grābekļus un transportlīdzekļus - tentus.

Piektkārt, talciniekus ielīksmoja un pacilāja vārdos grūti aprakstāmā gardā zupa, ko visu iepriekšējo nakti bija vārījusi izsmalcinātā virēja Agra Turlaja, un mutē kūstošā drumstalmaize, ko bija atsūtījusi Ilze Baronska, kas pati bija aizņemta maizes darbā, bet bija piekodinājusi vīram Jurim un dēlam Intaram nostrādat arī viņas daļu. Un visiem bija redzams, cik ļoti abi vīriešu cilvēki centās.


Vienīgā neapmierinātā ar visu notiekošo bija draudzes kaķenīte Mince, kurai visvairāk uz nerviem krita Anša Sīkas līdzpaņemtais sunītis Džimba, kas augumā nebija lielāks par kaķi, bet daudzkārt skaļāks gan.   

‍Papildinformācija iegūstama bilžu parakstos. Galerija atrodas šeit: 

‍http://kristusdraudze.lelb.lv/?ct=talkosana&fu=e&id=1477850076

Divas klāpieliktās bildes rāda ainu PIRMS un PĒC talkas.